Eenvoudig, transparant en compliant uw registervanverwerkingen beheren én publiceren

1. Uw eigen beheeromgeving

Wij activeren snel uw eigen online omgeving, die na akkoord dezelfde dag nog operationeel is. Hierdoor kunt u direct profiteren van de voordelen en starten met het beheren van eigenaarschap en risicoclassificatie van verwerkingen binnen uw verwerkingsregister. Ons prijsmodel is afgestemd op uw behoeften, zonder extra kosten per gebruiker.

Na voltooiing ontvangt u een link naar uw publicatiepagina, die u eenvoudig op uw website kunt plaatsen voor directe online beschikbaarheid. In de beheersomgeving van het systeem heeft u volledige controle over het beheer van bestanden en publicaties, inclusief eigenaarschap, risicoclassificatie en archiveringsmogelijkheden. Dit maakt het beheer van uw verwerkingsregister efficiënt en overzichtelijk, en zorgt ervoor dat het altijd up-to-date is.


 Vraag een demo aan

2. Verwerkingsregister beheren

Onze software biedt een snelle en moeiteloze manier om uw verwerkingsregister effectief online te publiceren, waarbij u volledige controle behoudt over de nauwkeurigheid van de gepresenteerde informatie.

Via beheer.publiosa.nl kunt u eenvoudig uw verwerkingsregister beheren en publiceren. De geavanceerde software zet uw gegevens automatisch om in een gebruiksvriendelijke en toegankelijke vorm, zodat het register eenvoudig te vinden en te raadplegen is.

Dit proces verloopt volledig automatisch en vereist geen handmatige tussenkomst, behalve een bevestiging van uw kant om de juistheid van de bestanden te controleren voordat ze online worden gepubliceerd. Hiermee behoudt u altijd de controle over de publicatie van uw verwerkingsregister.


 Vraag naar de mogelijkheden

3. Verwerkingsregister publiceren

Onze software stelt u in staat om moeiteloos en efficiënt uw verwerkingsregister online te publiceren, zodat u voldoet aan het transparantiebeginsel en de informatieplicht onder de AVG. Dit bespaart niet alleen tijd, maar biedt ook een strategisch voordeel voor uw organisatie. Door de gestroomlijnde publicatieprocessen komt er kostbare tijd vrij, waardoor u zich kunt richten op andere belangrijke taken binnen uw gemeente.

Deze aanpak vergroot de operationele efficiëntie en biedt u de mogelijkheid om middelen effectiever in te zetten, wat bijdraagt aan een verhoogde productiviteit en succes van uw bedrijfsactiviteiten.


 Wees ook transparant



De waarde van transparantie

Het snel en doeltreffend openbaar publiceren van het verwerkingsregister door overheidsinstellingen is van vitaal belang voor een moderne samenleving. Dit draagt bij aan transparantie en verantwoording en versterkt het vertrouwen van burgers. Het bevordert actieve betrokkenheid van burgers en optimaliseert de efficiëntie van publieke dienstverlening.

Kortom, het snel actief openbaar maken van het verwerkinsgregister is een fundamentele pijler voor goed bestuur en maatschappelijk welzijn.

Publiosa, eenvoudig het Rvv beheren en publiceren

Publiosa bespaart tijd door een intuïtieve interface en geautomatiseerde processen, waardoor gebruikers efficiënter het verwerkingsregister kunnen beheren en publiceren. 

  • Eigen online publicatie omgeving
  • Onbeperkt aantal gebruikers
  • Volledige controle over bestandsbeheer en publicatie
  • Tijdbesparend

Ervaar de voordelen zelf

Elke twee weken hebben wij een beperkt aantal plekken beschikbaar voor een vrijblijvende demo. Benieuwd naar de mogelijkheden? Schrijf u en uw collega's direct in.