Snel, eenvoudig en efficiënt: hét verwerkingen-management-systeem (VMS)!

1. Uw eigen beheeromgeving

Wij activeren voor u uw eigenlijk online omgeving. Na akkoord, zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag nog operationeel is, zodat u direct van de voordelen kunt profiteren. U kunt direct aan de slag met eigenaarschap en risicoclassificatie van de verwerkingen.

Ons prijsmodel is gestructureerd op basis van uw behoeften, zonder extra kosten per gebruiker. Na voltooiing sturen wij u de benodigde link naar uw publicatie pagina die u eenvoudig op uw website kunt implementeren. Hiermee kunt u direct online actief zijn. In de beheer omgeving van het systeem heeft u volledige controle over bestandsbeheer en publicaties, inclusief eigenaarschap, risicoclassificatie en archiveringsmogelijkheden. Dit stelt u in staat om alles zelf te beheren, wat niet alleen de efficiëntie verhoogt maar ook de beheersbaarheid en organisatie van het up-to-date houden optimaliseert.

2. Verwerkingen beheren

In essentie biedt onze software een moeiteloze en snelle methode om uw register van verwerkingen effectief online te publiceren, waarbij u volledige controle behoudt over de juistheid van de gepresenteerde informatie.

Via beheer.publiosa.nl kunt u op een vlotte en efficiënte manier uw register van verwerkingen beheren en publiceren. Onze geavanceerde software zet deze informatie automatisch om naar een uiterst gebruiksvriendelijke vorm, waardoor het gemakkelijk te vinden en te raadplegen is. Dit proces verloopt volledig automatisch, en vereist geen handmatige tussenkomst van uw kant. Echter, de software vraagt wel om uw bevestiging bij het controleren van de bestanden, om ervoor te zorgen dat enkel de juiste bestanden online worden gepubliceerd.

3. Register van verwerkingen publiceren

Onze software u in staat stelt om op een moeiteloze en efficiënte wijze uw register van verwerkingen online te publiceren. Zo voldoet u aan het transparantiebeginsel en de informatieplicht onder de AVG/

Dit biedt niet alleen tijdsbesparing, maar heeft ook een dieperliggend belang voor uw organisatie. Door deze gestroomlijnde publicatieprocessen wordt kostbare tijd vrijgemaakt, waardoor u zich kunt concentreren op andere essentiële aspecten binnen uw gemeente. Hierdoor ontstaat er een waardevolle gelegenheid om uw middelen doeltreffender in te zetten en de algehele operationele efficiëntie te versterken. In essentie vormt deze optimalisatie een essentieel instrument voor het maximaliseren van de productiviteit en het bevorderen van succesvolle bedrijfsactiviteiten.De waarde van transparantie

Het snel en doeltreffend openbaar maken van het register van verwerkingen door overheidsinstellingen is van vitaal belang voor een moderne samenleving. Dit draagt bij aan transparantie en verantwoording en versterkt het vertrouwen van burgers. Het bevordert actieve betrokkenheid van burgers en optimaliseert de efficiëntie van publieke dienstverlening.

Kortom, het snel actief openbaar maken van het register van verwerkingen is een fundamentele pijler voor goed bestuur en maatschappelijk welzijn.

Publiosa, eenvoudig het Rvv beheren en publiceren

Publiosa bespaart tijd door een intuïtieve interface en geautomatiseerde processen, waardoor gebruikers efficiënter het register van verwerkingen kunnen beheren en publiceren. 

  • Eigen online publicatie omgeving
  • Onbeperkt aantal gebruikers
  • Volledige controle over bestandsbeheer en publicatie
  • Tijdbesparend

Ervaar de voordelen zelf

Elke twee weken hebben wij een beperkt aantal plekken beschikbaar voor een vrijblijvende demo. Benieuwd naar de mogelijkheden? Schrijf u en uw collega's direct in.